17 Şubat 2012 Cuma

Bu Akşam Ne Seyredeceğim?

FETİH 1453
Fragmanını gördüğümüz ilk günden beri filmin vizyona girmesini bekliyordum. Bugün 16 Şubat 2012 tarihi ile film vizyona giriyor ve ben de sinema koltuğundaki yerimi alıyorum, eşimle...

Bir hafta öncesinden bilet ayırtmamıza rağmen salondaki en kötü koltuklardan seçim yapmak zorundaydık; çünkü film daha vizyona girmeden birçok bilet satılmıştı.

Fragmanlarını hayranlıkla seyrettiğimden filmi de beğeneceğimi umuyorum. Geri dönüşte, film hakkındaki yorumlarımı yapacağım; ama ben her zamanki gibi aceleci davranıyor ve size de filmi seyretmenizi tavsiye ediyorum...


Bence bu film, bizi hayalkırıklığına uğratmayacak! :)

6 yorum:

Blogcu Sultan dedi ki...

evet ya o filmi bende merak ediyordum ama çocuklar olduğu için pek sinemanın yolu bize gözükmüyor ama bende dvd sini alıp izlerim artık:(

Pamuk Sekerim dedi ki...

evet, çocuklar olunca anne ve babalar kendilerine pek fazla vakit ayıramıyor; ama belki annelerinizden yardım alabilirsiniz. Olmadı DVD'den seyretmek de pek fena fikir değil, bence:)

Unknown dedi ki...

biz de dün sinemaya diye annem ve eşimle hazırlandık gittik, meğer bilet kalmamış, tıpış tıpış geri döndük :))

tavsiye ediyor musun?

Pamuk Sekerim dedi ki...

@Bebeko,

Geçmiş olsun:) Ben biletimizi bir hafta öncesinden zar zor ayırttığımızı söylemiştim ama kimse dikkate almamış ki:) Hele de filmin vizyona girdiği ilk gün bilet bulmak daha zor olur.

Aksiyon ve Sultan Mehmet daha ön planda olsaydı harika bir film olabilirdi; ama Sultan Mehmed'ten çok Ulubatlı Hasan'ın hikayesi olmuş.

Yine de gidin seyredin, güzel bşr 3 saat geçirmeniz dileğiyle... :)

Unknown dedi ki...

evet senin bilet bulamayacağımızı söylemenden dolayı ben söyledim ama sakal meselesi malum ;)
gittik kaldık öylece.. :) neyse sağlık olsun, zaten bütün gün iş yerinde oturunca, sinemada 3 saat daha oturmak istemiyordum hiç :)

Pamuk Sekerim dedi ki...

@Bebeko,
Film pek de güzel değil zaten:) Sakal meselesine gelince... Şu sıralar sözüm pek kulak ardı ediliyor, ben de sakal bırakmayı düşünüyorum. Keçi sakal mı, top sakal mı? Yakışır mı bana? Sözüme kulak asarlar mı sakallardan sonra?