5 Şubat 2012 Pazar

İlginç Bir Nikah Şekeri Önerisi...

Sooon zamanlarda akla hayale gelmeyenler şeyleri nikah şekeri olarak karşımızda görmeye alışık olmalıyız, aslında. Klasik badem şekerini tek başına dağıtmak artık çoook geride kaldı: Pastalar, mumlar, sabunlar, kokular, kalemler, kadife kutular, lavanta keseleri, magnet'ler, fotoğraf baskılı süsler, daha neler neler... Ve bir de tabi, evlilikle ilgili kitaplar var. :)

Buna bir örnek de Vehbi VAKKASOĞLU'nun yazdığı hem kalıcı, hem faydalı "Nikah Şekeri: Mutlu Evlilik, Mutlu Yuva" adlı kitap... Kitabın ilk sayfasında yer alan nikah bilgilerinin yazılacağı boşluklarla dolu olan kısım da nikah şekeri olarak dağıtmayı düşünen çiftler için kitabı onlara özel bir hale getiriyor. Bence ince bir ayrıntı... İçindeki yararlı bilgiler de hem yeni çifte hem de misafirlere nikah şekerinin bonus'u oluyor.

Yakın zamanda evlenmiş biri olarak ben de kendi nikah şekerlerimi paylaşacağım, bu hafta.. Aslında düğün yapmamıza rağmen nikah şekerlerine olan özel ilgim, tutkum nedeniyle iki çeşit nikah şekeri dağıttık, düğünümüzde. Yakında onları sizlerle paylaştığımda yapacağınız yorumları şimdiden merak ediyorum:)

5 yorum:

Blogcu Sultan dedi ki...

evet canım çok güzel nikah şekerleri var içinden çok dışı güzel çoğunun

Hale dedi ki...

Canım, sünnet düğününe de kullanabiliriz herhalde:)

Pamuk Sekerim dedi ki...

@bakımlı anneler,
evet haklısın canım ama konuyu paylaşan ben olsam bile, yine de o özel günde insanlar en süslü'süne kaçmak istiyorlar:) ben bunu normal karşılıyorum

@Hale,
Hayııırrr:) Sünnet düğününe çok daha güzel şekerler yaptıracağım, sen tarihini söyle yeter ki:)

Hale dedi ki...

surpriseeee olmazsa bu yaz, olursa seneye iki ayrı şeker isteyebilirim!!!

Pamuk Sekerim dedi ki...

@Hale,

Sen hiiiç merak etme canım, sünnet şekerleri ve bebek mendillerin benden:)) Çok da cici olacaklar:)